Wednesday, 11 January 2012

Pavilion

Salam semua,

                   Morning darling,oppss. aku mana ada bini lagi.heee. sudah2, pagi-pagi dah melalut. sebut la Alhamdulillah ke, baru la hidup tu berkat. yang aku tengok dalam drama tu, bangun-bangun je terus ambil tuala pegi mandi. kalau ye pun sebut la ucapan syukur dulu, baru jadi muslim the best. Cerita aku x bersangkut langsung dengan tajuk entri aku.hahaha.

kek coklat berais
             Sedap tak tengok kek coklat kat atas ni? kepada yang tengah puasa sunat, aku mintak maaf banyak-banyak, bukan niat aku nak batalkan puasa korang.kehkeh. Kalau korang nak try, cuba atau test, pergi la ke The Manhattan Fish Market (kesegaran ikan bermula di sini).opppsss, ayat aku sendiri.hehe. tetapi memang top la (gaya ala-ala jalan-jalan cari makan). aku kalau bab makan jenis yang x berkira sangat, but the most important, mesti on budget k. nanti x pasai-pasai kena kerja tukang cuci lantai kat restoran tu.haha. 

sedap x?

                     Aku dah lupa nama nasi ni, yang aku ingat ada chicken kat depan, chicken bla..bla.., mungkin ayam ngan aku dah sinonim a.k.a adik beradik.haha. lembut kot ayam dia, kalau iklan sunsilk ( guna jari pun boleh, tapi kalau yang ini (guna lidah pun boleh)kehkehkeh.


                    Hai, kenapa ada dua meal ni?haha.oppss, jangan pikir bukan-bukan, dua-dua tu aku punya.hehe. banyak x? dengan mayonis, ditambah dengan ikan yang rangup tetapi lembut di dalam, ditaburi dengan sayur campur, perrhhh, memang terbaik la gua cakap. bila korang makan ni, rasa feeling macam lepas kahwin.hehe. maksud aku lepas kahwin tu bahagia la. Yang ni namanye manhattan fish and chip.

Gummy bear

                  kalau makan saja xdak air, nampak sangat menipu kan?haha. so aku pun order gummy bear, memang nama air nie namanye  gummy bear, jangan ingat bear hanya dijual dikedai cenderamata, bear kat restoran ni pun ada gak.kehkehkeh. yang warna biru tu jelly a.k.a macam kenyal-kenyal. tapi bila minum xla rasa macam jelly sangat sebab dah terlarut dengan air, in other words ( dah mula dah mata biru.hehe) air dia memang tip-top.

tengok signboard pun jadilah
               aku x makan kat kedai ni pun, just signboard dia macam menarik, lagipun perut aku dah kedepan masa tu, mana larat lagi nak bantai.hehe. actually aku pergi pavilion semalam untuk lepaskan stress tahap pertama, tinggal lagi satu paper untuk aku harungi. korang semua baik kan? doa-doakan la aku. hopefully aku dapat lulus walaupun bukan dengan flying colours.kehkehkeh.


P/S : nak jadi top blogger (angan-angan mat jenin)


6 comments:

  1. Eh kenapa air pun ada dua? *musykil ni* huhu

    ReplyDelete
  2. Kat mana ni? Rasa nak try lak makan.

    ReplyDelete
  3. awie omar : dekat pavilion, dkat je.hehe

    riena tomato : biase je, rina hebat

    ReplyDelete