Monday, 13 February 2012

Aku Dan Jam Baru

Salam semua,

          Excited sikit bila dapat jam baru even jam lama boleh pakai tapi dek kerana minat, tak boleh nak buat apa lagi.hehe. Apapun, the old watch tetap dihati walaupun ditinggalkan di dalam balang.kehkehkeh




        internet buat hal lagi, sori everyone, x dapat nak tulis panjang-panjang. apapun tinggal 6 hari saja lagi aku nak balik kolej, dah balik nanti, blog aku akan jadi seperti biasa, insyaAllah

P/S : Result kuar rabu ni.haha

3 comments:

  1. Buat hobi baru kumpul koleksi jam...

    ReplyDelete
  2. cantek jam. boleh pinjam hehehe

    ReplyDelete
  3. jam yg dpt mse bday thun 2010 ktne skrg? hehe

    ReplyDelete