Thursday, 7 July 2011

Seharian edit photo

Salam semua,


Hari yang santai, so fendi ada belajar edit gambar guna adobe photoshop, apapun masih banyak kekurangan dan mungkin akan dipertingkatkan.hehe. budak baru belajar. So, fendi x nak tulis panjang-panjang, enjoy my pic and do comment k.








fendi nak tanya pendapat korang semua, gambar di atas shoot guna kamera apa?











P/S : harap-harap boleh pertingkatkan lagi. sesiapa yang pro photoshop, ajar fendi k.

10 comments:

  1. cantek dah :) tp awk blaja lg tau.. biar lg cantek :)

    ReplyDelete
  2. wei. dah jenguk. haha. okeh ar neh.. ingt senang nak blajaq.. aku pun terkial kial lagi.. hoho

    ReplyDelete
  3. i photoshop pn tak pndai! haahaha

    ReplyDelete
  4. semua gmbr yg fendi edit ni lawa.
    photoshop ni, kalau rajin belajar & selalu praktik, senang je. kita kena berani xplore stiap function dlm photoshop tu. cuba, cuba dan cuba. :)

    ReplyDelete
  5. boleh aja bro khairul.
    Nazrul Azwan : thanks
    Ezza haniza : boleh tgok kat blog2.banyak info berguna about photoshop
    Zafirah: haha, boleh blajaq la wei.haha
    dilla: thanks sweet.he

    ReplyDelete