Thursday, 2 June 2011

cara luahkan rasa "CINTA"

Salam semua,



Cinta bukan sekadar luahan daripada mulut, tapi ada banyak cara nk luahkan, percaya ke x?keh3

Album Gambar

Apa kena mengena dengan album gambar?fendi suggestkan korang beli album gambar dan muatkan gambar korang dengan si dia, setiap helaian gambar tu, letakkan kata-kata puitis, ringkas pun xpa, si dia mesti terharu. cuba la kalau nk tengok dia menangis gembira,hehe

Love list

Korang tanya, mengapa dia terlalu sayang pada korang, listkan kemudian korang hantar melalui pos, kalau korang hantar sendiri, tak jadi istimewa lagi.keh3. Biar si dia bermain dengan perasaan, dengan cara ini, jawapan daripada si dia lebih telus.

Gambar terbaik

tips ni x sama dengan album gambar, tetapi lebih kurang.hehe. korang pilih gambar yang terbaik antara kamu dan si dia, lepas tu, letakkan dalam bingkai bentuk love, then give her as hadiah. Romantik kan?hik3

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. xde rezeki lagi.mingkin lain kali

    ReplyDelete
  3. emm mmg romantik..blm try lagi.selain tu, appreciate watever yg sidia buat, alwys say thank u!she or he will love it so much!

    ReplyDelete