Tuesday, 21 June 2011

Apa yang perempuan tidak suka?

Salam semua,


Besar betul fendi punya tanda soal, bagai seladang di depan mata kita tidak nampak.hehe. Sebenarnya sebagai lelaki, banyak benda yang kita tidak tahu samaada benda yang sekecil-kecilnya sehinggalah kesebesar-besar telur ayam perihal seorang wanita.

Pernahkan korang tengok pasangan yang sudah lama berpacaran, tiba-tiba dengar khabar, sudah putus. Apa sebabnya? kes main kayu tiga. Fendi tidak membuat link backup kepada wanita,keh3 tetapi sanggupkah korang menduakan pasangan korang?

Pernah fendi terbaca, seorang perempuan mencintai lelaki dengan hati, inginkan seorang lelaki menjadi suaminya, bagai memberikan hati yang seputih mutiara kepada kepada jejaka kacak.hehe. Bagi sesetengah, lelaki hanya berhasrat untuk berkawan, dalam kata lain tidak serius.

I have proceed a long way of this story, tetapi belum masuk point lagi regarding to the above title. Apa yang perempuan tidak suka? Jom kita tengok ye, terjah..

 • Meninggikan suara - Paling pantang bagi perempuan
 • Main kayu tiga         - siapa berani buat la, memang tudung periuk naik muka.keh3
 • "cuci mata"               - Pak Cik! ingat, isteri ada di rumah
 • Ego                            - memang tidak dinafikan lelaki ego, tetapi sebagai lelaki kacak, cuba la kawal                  


P/S : kepada yang sudah berpunya, renung-renungkan dan selamat beramal.

2 comments:

 1. yeah! betul tu. perempuan tak suka boy yang suka tinggikan suara. rasa cam nak menangis terus bila dimarahi. hati perempuan kan selembut warna merah jambu =)

  ReplyDelete
 2. hahah tp byk lelaki cepat bosan.
  bole tahan setahun dua then pts mcm tu.
  nak ngorat sgt susa pyh da dpt buang2.
  kahkahkah..

  act,perempuan je tahu apa dia nak.

  ReplyDelete