Thursday, 17 January 2013

Bubba Gump Shrimp Sunway

Salam semua,

           lama juga tak menjengok blog kesayangan ni. Alhamdulillah, hari ni adie diberi kelapangan untuk update berita and cerita yang semua dah tahu x la gempak mana pun.haha. (ada aku kisah?). so, tak lain tak bukan mesti cerita tentang makanan dan makanan. it all about foods. i love food very much tapi badan tak naik2, jeles tak? kahkahkah. sepanjang adie belajar di Kampus UKM kuala Lumpur, banyak benda yang adie dah cuba terutamanya makan di restoran-restoran yang popular. bagi adie sendiri, memang trend sekarang student IPT lebih cenderung untuk membeli gadget-gadget yang paling latest and nampak smart, tap bagi adie sendiri, memilih untuk makan di restoran2 yang sedap merupakan salah satu kepuasan yang tidak terhingga. (kalau jiwa suka makanan, apapun tak boleh.hehe). Orait, stop adie, awak dah melalut jauh, kembali fokus ok!. ok, untuk post kali ni  gambar makanan from bubba Gump Shrimp Sunway.

Kena tanya orang rumah nama makanan ni, suma benda dia ingat. adie bab2  makan ok la.haha





ok, now tengok gambar yang ketiga, kenapa ada caption " RUN FOREST RUN" ? for your information, actually restoran Bubba Gump Shrimp ada tarikan yang tersendiri and bagi adie ini adalah something a new experience for me. "RUN FOREST RUN bermaksud worker in Bubba Gump Shrimp tidak akan berhenti atau dengan maksud lain hanya melalui meja kita tanpa service. so how to make order? we have to turn the RUN FORREST RUN into STOP FORREST RUN if i,m not mistaken. so now, worker in Bubba Gump akan berhenti and provide his/her services to us. menarik kan? angguk kepala if it is true.hehehe





Sorry for not add in the name of these foods.hehe. adie dah lupe. so how about the taste? i cant said anythings because its trully marvellous.haha. english pun tunggang terbalik. if u all visit sunway pyramid, jangan lupa untuk singgah di Bubba Gump shrimp. ia terletak di tepi pintu masuk utama sunway pyramid if tak silap. sekian saja laporan dari adie sebagai wartawan jalan-jalan cari makan yang tak berapa official.hahaha

P/s : adie suka makan.hehe

1 comment:

  1. ahaha..unik restoran ni..;)
    tgk makanan pon dh best!

    ReplyDelete